Angol leckék

Angol csomagok
Az online angol tanulás elősegítésére létrehoztuk gyakorló csomagunkat, melynek tartalmát heti vagy általad meghatározott rendszerességgel e-mail formájában kapsz meg, majd kijavítva visszaküldjük Neked.

Ezzel rendszeresen és hatékonyan megalapozhatod a nyelv nélkülözhetetlen nyelvtani alapjait.

Az első e-mail csomag ingyenes.


Árak: 
10 db e-mail: 2.500 Ft
20 db e-mail: 4.500 FtSzint: 
kezdő, újrakezdő

Választható tanulási módok: 
- teljesen önálló (a megoldást a tanárnak el kell küldeni, és utána küldjük a megoldókulcsot amit a diák önállóan használ és az alapján javítja ki a megoldásait.)
- offline tanári segítséggel (e-mailen keresztül tanár javítja a megoldást és segítséget nyújt, tanácsokat ad e-mailben)
- online tanári segítséggel (skype-on keresztül normál tanári óradíjjal)Mit tartalmaz ez a csomag? 
Az angol nyelvtan alapjait. A nyelv legalapvetőbb építőkövei az alapok: szórend és a legegyszerűbb mondatok felépítése. Az elméletet nem elég tudni, be is kell gyakorolni. A legegyszerűbb mondatnak is van alanya, állítmánya és ezeket szabályok szerint helyezzük el a mondatban. (szórend, ragozás, igeidő...)
A csomag tartalmazza a to be létige ragozását és több mint 500 gyakorló mondatot (kipótlás, fordítás, összekötés, stb.) valamint a cselekvő igék (do, does segédigével) ragozását és több mint 500 gyakorló mondatfordítást.

Minta megtekintése


A feladatbankunkról való bővebb tájékozódáshoz kérlek vegyél fel skype-on: braultmarta vagy írj e-mailt.-----------------------------------oOo--------------------------------------

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Nombre total de pages vues